Dolar 32,4153
Euro 34,6875
Altın 2.428,36
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 26°C
Hafif Yağmurlu
Adana
26°C
Hafif Yağmurlu
Çar 25°C
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 21°C

Doğu Perinçek “Yeni hükümet mimarisi” önerisinin ayrıntılarını anlattı

Doğu Perinçek “Yeni hükümet mimarisi” önerisinin ayrıntılarını anlattı
2 Mart 2023 19:15 | Son Güncellenme: 2 Mart 2023 19:17
A+
A-

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, dün açıkladığı “Yeni hükümet mimarisi” ile ilgili Hadi Özışık canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulundu. Perinçek önerisinin ayrıntılarını açıkladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı’nın önderliğinde ana gücünü AK Parti‘nin oluşturduğu, MHP ve Vatan Partisi’nin ortak olduğu bir Yeni Hükûmet modelini, Cumhurbaşkanı ve kamuoyunun değerlendirmesine sundu. Açıklama büyük ses getirdi. Sosyal medyada kurulması istenen hükümet modeline destek paylaşımları yapıldı.

Vatan Partisi Genel Başkanı konunun ayrıntılarını Hadi Özışık’ın Youtube kanalında yaptığı canlı yayında anlattı.

ABD tertibine yanıt: Milli hükümet mimarisi

“ABD’NİN KAOS SEÇENEĞİNİ BOZACAK BİR MİLLÎ HÜKÜMET PLANI”

Önümüzdeki seçim son tahlilde Türkiye ile ABD emperyalizmi arasındaki seçimdir. Bu seçim daha önceki seçimler gibi iktidar seçenekleri arasında değildir. Türkiye cephesi, seçmene bir iktidar projesi sunuyor.

ABD, halk kitlelerini kendi amacı için denetim altına almaya yönelik bir seçim planı yürütmektedir. ABD’nin kaos seçeneğini bozacak bir Millî Hükümet planı bugün biricik çözümdür. Türkiye’nin yeni bir Hükümet Mimarisine ihtiyacı var.

Büyük zorlukların üstesinden gelecek hükümet günümüz koşullarında, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde AK Parti+MHP+Vatan Partisi ortaklığında kurulabilir. Bu hükümet, AK Parti ile onu destekleyenlerin kuracağı bir hükümet değildir; Türkiye’yi birlikte yönetme hükümetidir. Bu seçenek, milli siyaset izleyen güçlerin ötesinde CHP ve İYİ Parti’nin vatansever kitlelerini de seferber edecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.