Dolar 32,4399
Euro 34,7477
Altın 2.423,27
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adana 26°C
Hafif Yağmurlu
Adana
26°C
Hafif Yağmurlu
Çar 25°C
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 21°C

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk’a çağrı! / Editör’den

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk’a çağrı! / Editör’den
9 Kasım 2022 11:50 | Son Güncellenme: 9 Kasım 2022 11:51
A+
A-

Türkiye Kamu-Sen’in Adana il temsilciliğinden, Türk eğitim-Sen Genel Başkanlığı’na uzanan bir başarı hikayesi vardı onun.

İlkelerine ters düşen, örtüşmeyen herkese ve her şeye karşı bir duruş sergiledi yaşamı boyunca.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanlığı’ndan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanlığı’na uzandı başarı gerçeği.

Örgütçü, gerçek bir mücadele adamı o.

**

O isim İsmail Koncuk… Referandumda ‘hayır’ diyeceklerini açıkladığınızda Kamu-Sen Genel Başkanıydınız.  Bu açıklamaların ardından genel merkeziniz basıldı.  Tehdit edildiniz, istifanız istendi. Gücünüzün yettiği ölçüde direndiniz.

**

Siz ne il temsilcisi, ne de genel başkan iken hiçbir dayatmayı kabul etmediniz. Hatırlayın bazı konularda Resul Akay’ı bile dinlemediniz. 2004 yılında MHP’den Seyhan Belediye Başkan adayı oldunuz. Ömrünüzü adadığınız davanın sözde yetkililerinin saldırılarına, tuzaklarına, sizi hedef göstermelerine karşı sinmediniz. Ceyhan’ın ve Adana’nın yiğit bir evladı nasıl olurmuş ortaya koydunuz.

**

Yaşanan dönem ve süreç sizi İYİ Parti Adana milletvekilliğine en başta milletin vekilliğine taşıdı. Atalarımızın o güzel sözündeki gibi doğru duvar yıkılmadı. Sizin ayak oyunlarına, yalanlara, ihanete neredeyse artık tahammülünüz yok. Bu yüzden partinizden istifa ettiniz ama liderinizin çağrısı üzerine geri döndünüz.

**

Doğruluktan şaşmadığınız için konuşması beklenenler dansöz gibi kıvırırken, herkes birileriyle kötü olmama derdine düşmüşken KOD-29’dan haksız, hukuksuz şekilde işçi çıkışlarına isyan ettiniz ve bir canlı yayında, ‘’Kim olursa olsun KOD 29’dan işçi çıkaranın Allah belasını versin!’’ dediniz. Yüreğinize sağlık.

**

Sayın İsmail Koncuk, siz değerli bir eğitimcisiniz. Kutsal bir mesleğin mensubusunuz. Yaşamınız boyunca sol göğsünüzün altındaki cevahiri karartmadınız. Bu nedenle size bir çağrımız var; 12 Kasımda Çukurova Belediyesi’nin bir açılış töreni var. O, açılışı terör bağlantıları ortaya saçılanlar lideriniz Meral Akşener üzerinden şova döndürme derdinde. Lütfen dikkatli olun. Terörle ilgili sizler ve genel başkanınız sayın Meral Akşener ile partililerinizin ne kadar hassas olduğunu hemen herkes bilir.  Bu açılış etkinliğini organize edenlerin eli kanlı terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcal’ın PKK davasından 21 yıl hapis yatan kız kardeşi Havva Keser’in oğlu Mustafa Keser’i ve terör örgütünün intihar bombacısının yakınlarını belediyede çalıştırdığı ortaya çıktı. Lideriniz Meral Akşener’i o açılışa getirip zor durumda kalmasına izin vermeyin ve gereken uyarıyı yapın.

**

Akşener, o açılışa gelirse bunu partiniz, lideriniz ve sizlerin aleyhine kullanmak için bekleyenlere lütfen o fırsatı verdirmeyin. Bu şovmenlerin terör bağlantıları ortaya çıkmadan önce, kimsesin hiçbir şeyden haberi yokken bu açılışa Meral hanım gelmiş olsa sıkıntı olmazdı. Belediyede tek kişi bile terör bağlantılarını inkar edemiyor, yalanlayamıyor.  Liderinizin bu kirli oyunun içine çekilmek istenmesine karşı en lütfen gereken önlemi alın, en azından uyarın.

**

PKK ile bağlantısı  nedeniyle  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ndeki görevine son verilen kişiye büfe tahsis edip yakınlarını da a belediyede işe aldıkları tespit edilenlerle lideriniz sayın Akşener’in yan yana gelmesine müsaade vermeyin. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın kardeşi Mehmet Öcalan’ın, dönemin HDP Milletvekili İbrahim Ayhan tarafından tedavi için Adana’ya getirildiğinde hastane odasında özel görüşme yaptığı da tespit edildi bunların. 

**

FETÖCÜ müteahhitlerin hormonlu inşaatlarını ruhsatlı ve iskanlı hale getiren, aklayıp paklayanlarla Meral hanımı aynı açılışta buluşturursanız vebal altında kalırsınız. Siz uyarı görevini yapın ki vicdanen de rahat olun.

**

Siz, yaşamınız boyunca hep temiz kaldınız. Dürüst, kirlenmemiş, örnek bir isimsiniz. Şimdi iyiliğe hizmet ediyorsunuz. Her zaman ki gibi iyiliğin yolundasınız. Bu terör örgütü iltisaklı, akla gelmeyecek yolsuzluğa bulaşmış,  şaibeyle, mafyayla, cinayetlerle, adam yaralamayla, gizlenen vergi borçları, ihaleye fesat, kat fazlalıkları, hormon, akraba kıyaklarıyla anılanları liderinizle yan yana getirip tarihi bir sorumluluk almayın. En azından uyarın ki tertemiz bir geçmişinize zeval vermeyin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.